• Kapsalon Mulder
    Kapsalon Mulder Dinsdag en woensdag ook op afspraak welkom
  • Kapsalon Mulder
    Kapsalon Mulder Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper
  • Kapsalon Mulder
    Kapsalon Mulder Voor mannen en vrouwen met stijl
  • Kapsalon Mulder
    Kapsalon Mulder DE kapper van Utrecht en omgeving
  • Kapsalon Mulder
    Kapsalon Mulder Trendy kapsels
  • Kapsalon Mulder
    Kapsalon Mulder Voor de laatste modellen
  • Kapsalon Mulder
    Kapsalon Mulder Spectaculaire kleuren

Privacyverklaring

Versie 1.1 - Deze pagina is voor het laatst aangepast op [24-05-2018].

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Via deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze app gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Kapsalon Mulder, gevestigd aan Laan van Nieuw Guinea 67, 3531 JC, Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Kapsalon Mulder voldoet aan de bepalingen van de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens)

Contactgegevens:
Kapsalon Mulder
Laan van Nieuw Guinea 67
3531 JC Utrecht
Telefoon: (030) 293 36 88
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Kapsalon Mulder verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Geboortedatum
  • Postcode
  • Land
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel in deze app aan te maken via ons formulier of bij de aanmelding van een nieuwsbrief.
  • IP-adressen

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze app en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over appbezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Kapsalon Mulder verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het verzilveren van een spaarkaart
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • U een persoonlijk push bericht te kunnen sturen i.v.m. acties
  • Wij verzamelen enkel uw IP-adres wanneer u gebruik maakt van ons formulier. Dit doen wij om misbruik (spam) van het form tegen te gaan.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Kapsalon Mulder bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens > Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Personalia > Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Adres > Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Email > Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Telefoon > Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • IP-adres > Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Delen van persoonsgegevens met derden
Kapsalon Mulder verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Kapsalon Mulder blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Wij maken via de app gebruik van enkele cookies, dit aangezien bepaalde functies via de browser, bijvoorbeeld Google Chrome, verlopen. Zie voor meer uitleg over cookies: https://kapsalonmulder.nl/cookieverklaring  

Sociale deelmogelijkheid
In onze app zijn knoppen opgenomen om de app te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google+ en Instagram. Deze knoppen werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter, Google en Instagram (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons) gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Kapsalon Mulder en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Kapsalon Mulder wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Kapsalon Mulder neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@kapsalon Mulder.

Wijzigingen
Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen worden bekendgemaakt op deze pagina

 

facebook icon  instagram icon

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag -vrijdag 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag 07:30 - 16:00 uur

(De damessalon start 30 minuten later)

Nieuws

Gratis parkeren

Gratis parkeren voor de deur is vanaf nu mogelijk met onze speciale parkeerkaarten. Loop naar binnen en vraag om de speciale parkeerkaart.

p pas

Lees meer...

Korting met studentenpas

Op vertoon van een geldige studentenpas krijg je vanaf nu bij ons 20% korting.
studentenpas02

Lees meer...

Romee is THE complete hairstylist

Romee heeft gisteren haar diploma behaald van THE COMPLETE HAIRSTYLIST te Amsterdam. Dat is een opleiding waar zij nieuwe knip- en kleurtechnieken heeft geleerd. Dus kom gauw langs en laat jezelf een nieuwe coupe aanmeten.

Romee Gefeliciteerd!!!!

Lees meer...

Spray Tanning Utrecht

Wij geloven in Spray Tan, het slimme en veilige alternatief voor de zon. Spray Tan is, in tegelstelling tot zonnen, goed voor je huid. Spray Tan geeft je in 10 minuten een prachtig bruine huid. Omdat Spray Tan (voor de Benelux) een relatief nieuwe techniek is, vertellen wij je graag wat meer over de Spray Tan behandeling.

Lees meer...

De cadeaubon van Kapsalon Mulder

Opzoek naar een leuk cadeau denk eens aan onze Cadeaubon!!! ...

Lees meer...